Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

VLAROS TIP firme 3113

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Romania (alege oras)

FIRMA

VLAROS TIP srl

DJ / Craiova
Energia, talentul, dedicarea, eficienta, rezulatele, satisfactia Clientului NOI suntem locul unde toate acestea se regasesc.

In decursul celor 20 ani de experienta am creat un standard al calitatii si seriozitatii in furnizarea produselor si serviciilor tipografice si de editura de inalta calitate la preturi imbatabile.Inca de la infiintare ne preocupam atat de imbuntatirea calitatii produselor si serviciilor tipografice si de editura oferite Clientilor nostri, cat si de oferirea acestora la preturi greu de refuzat si in cel mai scurt timp.

Clientii nostrii provin din cele mai diverse domenii, precum: unitati guvernamentale, IT, agentii imobiliare, companii din domeniul medical si farmaceutic, firme de consultanta financiara si contabila, educatie si lista este in crestere. Noi suntem pregatiti pentru noi provocari pentru satisfacerea cerintelor Clientilor.

Oferim Clientilor nostri intreaga gama de servicii de grafica, design si editare in vederea realizarii imaginii si logo-ului companiei dumneavoastra precum si tiparirii diverselor materiale publicitare si promotionale (afise/postere, brosuri, carti de vizita, carduri de fidelitate, cataloage, fluturasi/flyere, foi antet, pliante, mape) si a altor produse tipografice sau de editura (carti, reviste, prospecte, meniuri, dosare, caiete, invitatii de nunta/botez, carduri de masa, orice model de tipizate/formulare personalizate sau nu).

Serviciile de tipar oferite sunt fie tipar full color (tipar digital sau tipar ofset), fie tipar monocrom, pe orice suport de hartie.

Clientii nostri se bucura de garantia unei ireprosabile calitati a produselor si serviciilor oferite, precum si de seriozitatea si profesionalismul echipei noastre!

Calitate exceptionala cu timp de livrare minim la preturi garantat Imbatabile! Va invitam sa faceti cunostiinta cu produsele si serviciile noastre.

Pentru noi: "Experienta vorbeste de la sine!"

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
VLAROS TIP

REPREZENTANTE FIRMA
VLAROS TIP

CONTACT FIRMA
VLAROS TIP

  • Adresa: Valter Maracineanu nr. 1 200669 Craiova Dolj
  • Telefon: 0740238107
  • Fax: 0251592327
  • Persoana: Irina Filip
  • Email: office@vlaros-print.com
  • Web: http://www.vlaros-print.com

HARTA VLAROS TIP

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare