REVA OFFICE firme 5492

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Toata Tara (alege oras)

FIRMA

REVA OFFICE srl

MS / Targu Mures
Evolutia pietei romanesti in domeniul auto a atras dupa sine dezvoltarea rapida a firmelor care activeaza in acest domeniu. Acest lucru a fost valabil si in cazul Reva Office, firma infiintata in 2004 in Targu Mures.

Activitatea firmei a demarat cu activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Odata cu dezvoltarea activitatii, portofoliul de produse si servicii s-a marit prin incheierea de contracte de colaborare cu parteneri din cele mai diverse domenii: piese auto originale, piese auto after market, lubrifianti, accesorii auto, echipamente service, sisteme audio si de securitate, etc.

Care este secretul unei afaceri de succes? Produse de calitate, distributie rapida, disponibilitate, servicii si consultanta - acestia sunt cu siguranta factori care asigura succesul. Dar mai presus de orice, ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi este credibilitatea si increderea dumneavoastra. in firma si echipa noastra. Si de acest lucru vrem sa fiti siguri .

Produsele de cea mai inalta calitate, inovatiile permanente, originalitatea si permanenta atentie la nevoile si doleantele dumneavoastra, reprezinta suportul strategiei noastre de afacere.

Firma Reva Office se adreseaza tuturor clientilor si colaboratorilor, atat persoane fizice cat si juridice, carora le sunt furnizate ansambluri de produse-informatii-cunostiinte tehnologice ca solutie completa pentru satisfacerea clientului si pentru realizarea unui nivel cat mai ridicat al calitatii vietii.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
REVA OFFICE

REPREZENTANTE FIRMA
REVA OFFICE

CONTACT FIRMA
REVA OFFICE

  • Adresa: calarasilor 98
  • Telefon: 0724243957
  • Fax:
  • Persoana: iuliu bakcso
  • Email: iuliu@newparts.ro
  • Web: http://www.newparts.ro

HARTA


TAGURI REVA OFFICE

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide