Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

MARQUES CONSTRUCT firme 6235

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Romania (alege oras)

FIRMA

MARQUES CONSTRUCT srl

CJ / Campia Turzii
Deviza noastra... CALITATE LA PRET CORECT!

S.C. MARQUES CONSTRUCT S.R.L. este o societate cu capital 100% privat, nou infiintata, dar cu un personal calificat si peste 10 ani de experienta in domeniul "Prestari-Servicii". Societatea noastra isi desfasoara activitatea atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii.
Garantia noastra este: Cea mai buna prestatie CALITATE/PRET/TIMP.
Pentru noi, calitatea este pe primul plan, ea defineste atat oamenii, materialele, tehnologiile, cat si executia fiecarei renovari in parte. Executam toata gama de renovari; cladiri rezidentiale (case de locuit), spatii de birouri, hale industriale, spatii de depozitare, etc. Pornind de la structura de rezistenta, inchideri si compartimentari, utilitati si pana la finisajele interioare si exterioare, lucrarile beneficiaza de o calitate ridicata a materialelor utilizate precum si de o inalta calificare a personalului.
Toate etapele de realizare, toate etapele de desfasurare a lucrarilor, sunt analizate impreuna cu beneficiarul, asigurandu-se astfel realizarea lucrarilor la standarde de calitate si termene planificate.

Pentru indeplinirea ireprosabila pe care ne-am asumat-o, in Marques Construct, am adoptat in munca noastra valori precum calitatea si promptitudinea, loialitatea fata de clienti si de parteneri, cat si respectarea fiecarui termen contractual prin prestarea unui serviciu sau distributia unui produs, stabilit de comun acord cu clientul.

Astfel Marques Construct, va raspunde fiecarei solicitari cu o singura deviza , "Calitate la pret correct!" lasandu-va pe dumneavoastra in continuare sa apreciati daca serviciile noastre au intrunit cu brio motto-ul companiei.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
MARQUES CONSTRUCT

REPREZENTANTE FIRMA
MARQUES CONSTRUCT

CONTACT FIRMA
MARQUES CONSTRUCT

  • Adresa: str. 1 Decembrie 1918, nr. 7
  • Telefon: 0752921568
  • Fax:
  • Persoana: Marius M.
  • Email: marques_construct@yahoo.com
  • Web: http://www.marquesconstruct.com

TAGURI MARQUES CONSTRUCT

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare