Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

DESTINE BROKER DE ASIGURARE firme 4155

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Romania (alege oras)

FIRMA

DESTINE BROKER DE ASIGURARE srl

PH / Ploiesti
DESTINE BROKER DE ASIGURARE
Pasi simpli catre Succes!

Va incurajam sa ascultati cu atentie sfaturile brokerului de succes si credem ca veti descoperi care este valoarea muncii in echipa, folosind idei care deja si-au dovedit eficienta.
In dezvoltarea propriei afaceri veti intampina dificultati pe care liderii nostri le-au avut la randul lor si pe care au reusit sa le depaseasca. Calitatile si atitudinea de lider pe care le veti invata de la brokerii din DESTINE vor fi extrem de importante pentru succesul afacerii dv.
Reusita in afacerea DESTINE nu este niciodata intamplatoare. Faceti afacerea pe cont propriu, dar nu sunteti singur. La inceput poate vi se va parea ca ceea ce auziti de la linia superioara sau de la liderul din DESTINE nu are sens, dar principiile si metodele pe care le promovam sunt rezultatul multor ani de experienta.
Pentru obtinerea succesului in viata si in afaceri, sistemul de cariera DESTINE si liderii acestuia recunosc importanta dezvoltarii calitatilor personale pe care trebuie sa le aiba un lider. Integritatea, vointa, responsabilitatea, toleranta, munca multa, increderea de sine si abilitatea de a comunica, sunt doar cateva dintre acestea. Sistemul nostru cauta sa ajute fiecare broker in parte sa devina cea mai buna persoana si cel mai bun lider posibil. DESTINE pune la dispozitie carti, casete audio si organizeaza cursuri in vederea atingerii acestui scop important.
Liderii cu experienta au realizat, pas cu pas, un model de construire al afacerii si de atingere a propriilor scopuri. La fel ca in afacerile de tip franciza noi stim ca este important sa beneficiezi de experienta altora care au reusit inaintea ta!

REPREZENTANTE FIRMA
DESTINE BROKER DE ASIGURARE

CONTACT FIRMA
DESTINE BROKER DE ASIGURARE

  • Adresa: str. Vasile Lupu nr. 36 Ploiesti Prahova
  • Telefon: 0727796700
  • Fax: 0728120282
  • Persoana: Maria Marin
  • Email: cip_rama@yahoo.com, monumeu@yahoo.com
  • Web: http://

TAGURI DESTINE BROKER DE ASIGURARE

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare