COZUMEL firme 4573

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Toata Tara (alege oras)

FIRMA

COZUMEL srl

BH / Oradea
Cand te gandesti la adezivi, chituri si nivelatoare de pardoseala, gandeste PCI.

PCI este o divizie in cadrul "BASF Construction Chemicals", cu sediul in Augburg , Germania, cu aproape 60 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea de adezivi, chituri, nivelatoare, sisteme de izolare pentru rezervoare , bazine si produse auxiliare. PCI este lider de piata in Germania.
Brand-ul PCI este ales de catre speciaisti, arhitecti si antreprenori , pentru ca ofera performanta excelenta si durabilitate. PCI poate fi invocata pentru a oferi sfaturi practice si sprijin profesional.

In fruntea tehnologiei, PCI a dezvoltat o gama de produse pentru a se potrivi fiecarei aplicatii proiect si cu caracteristici de performanta, care ofera beneficii reale atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

La construirea sau reconstruirea unei piscine este necesar ca anumite cerinte sa fie indeplinite. Siguranta este, prin urmare, prioritatea principala. Cel mai important aspect pentru a decide asupra materialelor este alegerea de adezivi , mortare corespunzatoare precum si sisteme de impermeabilizare. De peste 50 de ani PCI furnizeaza produse usor de utilizat, inovatii noi dezvoltate pentru domenii specializate , cum ar fi constructia bazinelor de inot.

Reputatia PCI este dovedit prin experienta sa in dezvoltarea sistemelor de mortare calitatative, usor utilizabile , durabile si sigure.

REPREZENTANTE FIRMA
COZUMEL

CONTACT FIRMA
COZUMEL

  • Adresa: Str. dr. Louis Pasteur 38
  • Telefon: 0730507368
  • Fax:
  • Persoana: Csaba, Farkas
  • Email: cozumelsrl@gmail.com
  • Web: http://www.riet.ro

HARTA


TAGURI COZUMEL

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide