CONJUST firme 5846

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Toata Tara (alege oras)

FIRMA

CONJUST srl

PH / Ploiesti
CONJUST SRL este prezenta pe piata din Romania din anul 1991 avand ca activitate fabricarea de confectii metalice diverse.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, beneficiind de o dotare tehnologica buna si de o echipa alcatuita din specialisti, suntem capabili sa oferim clientilor nostrii o gama larga de structuri metalice. Putem realiza orice tip de structura, pornind de la schita/proiectul clientului sau utilizand ideile CONJUST. Suntem specializati in proiectarea, uzinajul si montajul de structuri metalice - fie ele mici (garduri, copertine, pergole etc) sau mari (structuri de hale industriale, spatii administrative, showroom-uri, spalatorii, etc).

Clientul se afla in centrul tuturor actiunilor CONJUST. Din aceasta cauza , in relatiile cu acesta, CONJUST a incercat sa dezvolte intotdeauna o comunicare eficienta . Practic pentru noi clientul nu este o entitate aparte. El este parte integrata a familiei CONJUST pe tot parcursul desfasurarii proiectului sau. Si fiindca suntem transparenti si dorim sa oferim satisfactie maxima clientului nostru, il invitam pe acesta sa ne viziteze uzina in timpul procesului de uzinaj al structurii sale pentru a putea vedea care sunt parametrii calitativi la care se confectioneaza aceasta .
Daca printre prioritatile dvs. se afla achizitionarea unei structuri metalice (fie ea un panou de gard sau o structura de hala industriala) nu ezitati sa ne contactati.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
CONJUST

REPREZENTANTE FIRMA
CONJUST

CONTACT FIRMA
CONJUST

  • Adresa:
  • Telefon: 0244-210082
  • Fax: 0244-210082
  • Persoana: Valentin Radu
  • Email:
  • Web: http://www.conjust.ro

HARTA


 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide