Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA firme 6447

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Romania (alege oras)

FIRMA

CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA srl

SB / Sibiu
Centrul Medical Intermedica ofera asistenta medicala ambulatorie in diverse specialitati, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.
Pentru solutionarea rapida si eficienta a problemelor dvs, Centrul Medical Intermedica are personal medical cu inalta calificare, dispune de aparatura de inalta performanta si va sta la dispozitie zilnic intre orele 7,30 - 19,30
Noul sediu din str. Gimnasticii nr.11 ne-a permis extinderea si diversificarea serviciilor medicale. In prezent oferim asistenta medicala curativa in peste 20 de specialitati medicale, la care se adauga investigatii moderne cum sunt Eco Doppler color pentru inima si vase sanguine si Electroneuromiografia (EMG).
Laboratorul dotat cu aparatura de ultima generatie, completeaza serviciile medicale cu analize de sange, scaun, urina, secretii, etc.
In cadrul centrului nostru pacientii beneficiaza tratamente ambulatorii, cum sunt acupunctura, injectii si infiltratii, fizio si reflexoterapie, electrocauterizari, tratamente de mica chirurgie si ortopedie.
Persoanele cu exces ponderal ni se pot adresa pentru investigatii sau pentru alcatuirea unei diete de slabit personalizate
Prestatiile de medicina muncii ocupa un loc important in activitatea noastra inca de la infiintare, din anul 2000, Centrul Medical Intermedica efectuand examinari medicale si testari psihologice persoanelor angajate, precum si celor care urmeaza sa se angajeze in campul muncii, in toate domentiile de activitate.
Siguranta circulatiei ocupa de asemenea un loc important in activitatea noastra zilnica, Centrul Medical Intermedica fiind agreat de Ministerul Transporturilor sa elibereze atat avizele medicale cat si avizele psihologice de aptitudine pentru conducatorii auto profesionisti si pentru celelalte categorii de persoane care prin profesia lor concura la siguranta circulatiei rutiere.
Clientii departamentului de Medicina Muncii si Siguranta Circulatiei sunt societati comerciale si persoane fizice care ni se adreseaza direct, pentru elavuarea si certificarea starii lor de sanatate conform cerintelor legislative.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA

REPREZENTANTE FIRMA
CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA

  • Sibiu - Sibiu - (sediu)

CONTACT FIRMA
CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA

  • Adresa: Gimnasticii nr.11 Sibiu
  • Telefon: 0269245479
  • Fax: 0269245479
  • Persoana: Victor Brasoveanu
  • Email: office@intermedica.ro
  • Web: http://www.intermedica.ro

HARTA CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA

TAGURI CENTRUL MEDICAL INTERMEDICA

 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroare