AKKA firme 1506

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Toata Tara (alege oras)

FIRMA

AKKA srl

GL / Galati
Producator de Usi si Ferestre din lemn.

De la inceput trebuie sa spunem ca respectam preferintele celor care sunt adeptii tamplariei din PVC.

De ce lemn?

Va prezentam cateva motive pentru care noi preferam lemnul:
- confera unei case un aspect mai frumos, mai primitor, mai cald;
- se pot crea produse inedite, unicate;
- se poate alege orice culoare/nuanta/ton;
- la schimbul de anotimpuri vara - iarna, toate materialele sufera dilatari, respectiv contractii. Daca in cazul PVC-ului acestea sunt de circa 7-8 mm, necesitand reglaje periodice, in cazul lemnului acestea sunt doar de 0.6 - 0.7 mm, deci nu mai necesita reglaje ulterioare montajului;
- cu o intretinere adecvata - stergere cu un material textil imbibat intr-o solutie speciala - lemnul va arata ca in prima zi si va dura o perioada extrem de lunga;
- durata de viata a PVC-ului este de max 10 ani iar durata de viata a lemnului bine intretinut este de min 30 ani;
- PVC-ul este material nereciclabil in timp ce lemnul este un material ecologic, constituind o sursa de materie prima reciclabila, nepoluanta si regenerabila.

De ce noi?

SC AKKA SRL Galati, societate cu capital total privat, a fost infiintata in 1994. Incepand cu anul 1999 a executat mobilier din lemn masiv pentru export in special in Austria, Germania si Elvetia. Din 2005 si-a largit domeniul de activitate, incepand sa produca si usi (normale, articulate, glisante, armonica, batante) si ferestre din lemn masiv stratificat.

SC AKKA SRL va ofera produse de inalta calitate folosind ca materie prima lemnul masiv triplustratificat (stejar, fag, ulm, molid, paltin), pregatit corespunzator in camere proprii de uscare a lemnului (detine 2 uscatoare de lemn de cate 20 mc fiecare).

Garantia obtinerii produselor de o calitate deosebita este asigurata de dotarea fabricii cu utilaje profesionale germane, elvetiene si austriece, de folosirea de materii prime si materiale de cea mai buna calitate de pe piata europeana si de tehnologia de fabricare a usilor si ferestrelor adusa din Italia si Germania.

Personalul societatii (intre 40-50 oameni) in mare majoritate, are peste 15 ani vechime in domeniul mobilei din lemn masiv. Cu toate acestea, firma considera ca un muncitor tamplar este capabil sa execute produsele noastre abia dupa minim 6 luni de scolarizare in cadrul societatii.

Societatea noastra se adreseaza oamenilor, indiferent de venituri, dar mari iubitori de lemn si in acelasi timp doritorilor de calitate deosebita.

Deviza fiemei este: "produsele noastre sunt chiar asa cum va spunem noi ca sunt".

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
AKKA

REPREZENTANTE FIRMA
AKKA

CONTACT FIRMA
AKKA

  • Adresa: Galati, str. Tecuci, nr. 168A
  • Telefon: 0236/463.021
  • Fax: 0236/463.021
  • Persoana:
  • Email:
  • Web: http://akka.mall.orasultau.ro

HARTA


 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide